Utazási ajánlataink

facebook tts travel Akciós ajánlatokCosta hajóutakCosta hajóutakEgzotikus felfedez?utakKörutazásokBelföldi akciós Magic Life UltraRepül?jegyekRepül?gépbérlésÜzleti utakEsküv?k, nászutakIskolai kirándulásokUtasbiztosítás
 

Utasbiztosítás - kedvezményes biztosítási akciók

Az Európai Utazási Biztosító Zrt ajánlata:

eub.jpg

Partnerünk az EUB Zrt!

climber.jpg RSI_8877.jpg hurghada_1.jpg

Segítünk választani!

Az Európai Utazási Biztosító Zrt. a 2010-es nyári szezonra vonatkozóan ismét számos újdonságot és kiegészítõ szolgáltatásokat kínál a már meglévõ és a leendõ ügyfelei részére!

Online biztosításkötés >>

Klasszikus Utasbiztosítás

Egyéni biztosításunkat ajánljuk minden 80 év alatti személy részére, aki nem munkavégzés céljából külföldre indul. A 3 különböző biztosítási termék közül a megfelelő kiválasztásához vegyük figyelembe a célország árszínvonalát. Nem mindegy, hogy mekkora limittel rendelkezik a kiválasztott biztosítási csomag, ha orvosi ellátást kell igénybe vennünk, illetve hogy milyen egyéb szolgáltatásokat nyújt. A már jól ismert klasszikus utasbiztosítások közül Top Extra termékünk esetén az orvosi és mentési költségek térítésének felső limitje 100 millió forintra emelkedett, így szolgáltatás-szintjét tekintve gyakorlatilag „limit nélkülivé” vált.

Klasszikus utasbiztosítás egyéni utasoknak (árak, információk) - tovább >>

 

Klasszikus utasbiztosítás csoportoknak (árak, információk) - tovább >>

 

 

Flash Doktor - a családi fotók megmentője - Újdonság

Piacra került, és január 1-től már megköthető az utazási irodákban és az interneten a KÜRT Zrt. és az Európai Utazási Biztosító Zrt. együttműködésével megvalósított első magyarországi adatbiztosítás, a Flash Doktor. A biztosítás flash típusú adathordozón tárolt adataink elvesztése esetén mentesít bennünket pár száz forint biztosítási díj ellenében az adatmentés több tízezer forintos költségétől. A világ egyik legfejlettebb adatmentési technológiai hátterét a KÜRT Zrt. biztosítja a szolgáltatáshoz.

Tengerpart - új utasbiztosítási termékcsalád

Itt a nyár, irány a tenger... – mondhatjuk hamarosan, és egy igazi tengerparti kikapcsolódáshoz mi mást ajánlana az EUB, mint speciális "Tengerpart" utasbiztosítási csomagokat! És mivel a "kikapcsolódás" mindenkinek mást jelent, így a Tengerpart-Nívó, Top és Top Extra szolgáltatásai is igazodnak ezekhez a sokszor nagyon eltérő igényekhez:

Tengerpart utasbiztosítás egyéni utasoknak (árak, információk) - tovább >>

 

Klasszikus utasbiztosítás csoportoknak (árak, információk) - tovább >>

 

AIR HOLIDAY a repülővel utazóknak - Újdonság

Az AIR HOLIDAY Top Extra és az AIR HOLIDAY Top termékeinket a repülős utazásokhoz ajánljuk.

Az alapszolgáltatások megegyeznek a klasszikus Top Extra és Top biztosítás szolgáltatásaival.

A két új „repülős” biztosítás légipoggyászkár esetén emelt biztosítási összeget nyújt, a poggyászok légi úton történő sérülésére is fedezetet vállal, kiegészítő szolgáltatásként nyújtja a külföldi és magyarországi járatkésés miatt felmerülő költségtérítést, valamint a baleseti halál szolgáltatáson felül a légikatasztrófa biztosítást.

Jó hír az egzotikus úticélokat választóknak, hogy az Air Holiday termékek már alapáron fedezetet nyújtanak a legnépszerűbb vízi- és vízparti sportokra is, így a búvárkodásra, surf-re, vitorlázásra, quadra stb. és ehhez kapcsolódóan sporteszköz-biztosítást is tartalmaznak.

 

Air Holiday egyéni utasoknak (árak, információk) - tovább >>

 

Air Holiday csoportoknak (árak, információk) - tovább >>

 

Elsősegély Belföldi utasbiztosítás – Segítségnyújtás felső fokon

"Elsősegély" belföldi utasbiztosítás közlekedési baleset esetén sem hagyja védtelenül az autóst.
Segít hazajutni vagy a választott kórházba bekerülni, csökkenti a baleset miatt felmerülő kárt és költségeket. Jó kiegészítés a kocsi kötelező-felelősség, illetve casco-biztosítása mellé.

Belföldi utasbiztosítás (árak, információk) - tovább >>

Gyakran utazóknak kényelmes megoldások

 • Éves Bérlet:
  365 napig (nem naptári év!) korlátlan kiutazási lehetőség max. 30 napos utakra az egész Világ területére! további információk >>
 • Európa Kártya:
  Az Európa Kártya (9.900 Ft/év), ami egy évig (nem naptári év!) korlátlan számú kiutazási lehetőséget nyújt – max. 15 napos utakra - Európában, Tunéziában, Egyiptomba, a Kanári szigeteken további információk >>

AUTÓ-EXTRA – AZ AUTÓS UTAZÓK TÁMASZA

Az Autó-Extra kiegészítő biztosítás bármely termékhez köthető kiegészítőként, hogy ezúttal is segítséget jelentsen a bajba jutott autós utazóknak közlekedési baleset vagy műszaki hiba esetén. Sávos díjszabása rugalmasan igazítható az utazások hosszához!

További információk >>

Fizikai munkavállalóknak - ÚJ!  "Fizikai munkavállalók biztosítása"

Ezzel a termékkel az EUB egyszerű biztosítási lehetőséget kíván nyújtani a külföldön fizikai munkát vállalóknak. Ennek keretében a Nívó termék szolgáltatásai érvényesek, azonban a kockázatviselés kiterjed a Biztosított személy fizikai munkavégzésével összefüggésben álló eseményekre is. A "Fizikai munkavállalók biztosítása" egyéni és csoportos termék 18-70. év közötti életkorú személyek részére köthető.

További információk >>

30 éven aluliaknak, 20 napnál hosszabb utazásaira „Újdonság”

 • Baby-sittereknek
 • Ösztöndíjasoknak
 • Szakmai gyakorlatra

Euro 30 utasbiztosítási termékünket azon kiutazók részére ajánljuk, akik utazásuk során nem végeznek fizikai munkát, mint például ösztöndíjasok vagy baby-sitterek.

Euro 30 Praktikum termékünk azoknak nyújt teljeskörű védelmet, akik valamilyen oktatási intézmény által szervezett, fizikai munkával is járó szakmai gyakorlat céljából utaznak külföldre.

Euro 30 és Euro 30 Praktikum biztosításaink Európa területi hatállyal köthetőek!

További információk >>

Gyermekkedvezmény

18 év alatti utazók részére, ha nagykorú hozzátartozóval utaznak, lehetőség van 50% díjkedvezmény igénybe vételére, az alábbi termékeinkre: Klasszikus Utasbiztosítás, Tengerpart Utasbiztosítás, Air Holiday.

Vegyék figyelembe azonban, hogy ennek igénybe vétele esetén az Egészségügyi segítségnyújtás és biztosítás kivételével minden egyéb szolgáltatás térítési összege a felére csökken.

Gyermek kedvezménnyel köthető termékeink: Klasszikus Utasbiztosítás, Tengerpart Utasbiztosítás, Air Holiday

Családos kedvezmény

Családi biztosításunkat két szülő és három 18 év alatti gyermek együtt utazására ajánljuk különböző szolgáltatásokkal, díjakkal maximum 30 napos időtartamra!

Családi kedvezménnyel köthető termékeink: Klasszikus Utasbiztosítás, Tengerpart Utasbiztosítás, Air Holiday.

Csoportoknak

“Csoport kedvezmény” legalább 10 fő azonos időtartamra együtt utazó, azonos biztosítási terméket igénylő személy részére vehető igénybe maximum 30 napra.  Létszámtól függően kedvezőbb tarifa alkalmazható (sávos tarifák)!

Csoportos kedvezménnyel köthető termékeink: Klasszikus Utasbiztosítás, Tengerpart Utasbiztosítás, Air Holiday.

Bank-Plusz- Kiegészítő Utasbiztosítás bankkártya – biztosításhoz Kinek ajánljuk ?!
 • aki bankkártyájához kapcsolódóan érvényes utasbiztosítással rendelkezik (lehetőleg min. 1 millió forintos fedezet sürgősségi orvosi költségekre, és min. 5 millió forintos fedezet a hazaszállítás költségeire),
 • a bankkártya-biztosítás szűkebb körű szolgáltatásait teljes körű utasbiztosítássá szeretné bővíteni, anélkül, hogy új biztosítást kellene vásárolnia.
Európai Egészségbiztosítási Kártya (EEK)- Kiegészítő Biztosítás

Az EEK-Plusz olyan utasbiztosítási termék, amely EEK-val rendelkező személyek részére köthető meg. Az EEK-Plusz termék keretében a Biztosító a beteg illetve sérült Biztosított orvosilag indokolt hazaszállításának megszervezését, a hazaszállítás költségeinek megtérítését, valamint további, az EEK által igazolt biztosítási jogviszony alapján nem fedezett szolgáltatásokat vállal.